Praktisch - 5 stappenplan
Het 5 stappenplan richt zich met name op bedrijven en organisaties met minder dan 25 personeelsleden. Deze organisaties mogen vanaf 2011 zelfstandig een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) opstellen. De meeste branche organisaties hebben hiervoor inmiddels concepten opgesteld.

Om als bedrijf te weten wat je moet doen om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen helpt het om even de tijd te nemen het CumLaude stappenplan te lezen. Het beschrijft in 5 overzichtelijke stappen hoe je de Arbozorg en het bedrijfsnoodplan zelf binnen je eigen onderneming kunt organiseren.

Na stap 5 is voor u als ondernemer duidelijk wat je wel of niet moet doen om als bedrijf te voldoen aan de wettelijke eisen in 2011 en op welke manier je de BHV moet inrichten.

De eerste keer iets nieuws is altijd lastig, maar eenmaal bekend met de procedure wordt het steeds makkelijker en minder kostbaar. CumLaude kan je daarbij helpen. Wij beschikken over de kennis en over een database waarin zeer veel procedures en protocollen beschreven staan.
lees verder: de 5 stappen...
CumLaude bhv
Harpdreef 24
4876 ZX Etten Leur

076 - 565 80 84
info@cumlaudebhv.nl
 
 
 
 
               
         
Home  |   Sitemap  |   Webdesign: DG Graphic Design © 2010-2018